Hoe Tijgertje uit Zwijndrecht van zijn sproeigedrag af kwam

Sproeiende katers drijven hun mensen tot wanhoop maar … er is een snelle oplossing! Lees het verhaal van Tijgertje.

Soraya de eigenaresse van Tijgertje kwam via onze site bij Katvisie terecht. Ze had al van alles geprobeerd maar niets hielp, ze hield zielsveel van haar kat en wilde weer een frisruikend huis en onbezorgd en zonder stress van hem kunnen genieten.

Nu sproeide hij wel 20 keer per dag op verschillende plekken in huis, was agressief tegen de katten van de buren, miauwde veel, liep onrustig heen en weer en wilde op de gekste tijden naar buiten midden in de nacht, op zoek naar krolse dames.   

Hoe moest het verder? Kon ik haar helpen? 

Na mailcontact over het sproeien en het uitwisselen van gegevens belde ik haar en besprak ik de mogelijkheden. Ze ging akkoord en besloot tot het inhuren van mijn hulp :we zouden elkaar treffen bij haar thuis zodat ik Tijgertje en de omgeving waarin hij leeft kon bekijken en haar de eerste adviezen om het sproeien te stoppen kon aanreiken.   

Gelukkig waren we er snel bij en reageerde Tijgertje goed op de adviezen en daarbij moet gezegd dat het hele gezin meteen aan de slag is gegaan en er steeds mail en telefonisch contact is gehouden over de voortgang.   

Zonder totale inzet en goed contact is het niet mogelijk om katten en hun eigenaren afdoende te helpen en helaas is dat niet altijd het geval. Je eigen eigenwijsheid opzij kunnen zetten, openstaan voor verandering en vertrouwen hebben in deskundigheid zijn allemaal nodig om je kat te helpen zijn gedrag te veranderen! 

Met Tijger is het helemaal goed gekomen!

Direct contact? Vul het contact formulier in:


captcha